T:mi hyvinvointifutis

 

T:mi Hyvinvointifutis on perustettu syksyllä 2022 ja on uusi sekä fressi toimija urheiluseura alalla. Taustalla on vahvaa osaamista niin jalkapallosta lajina kuin jalkapalloseurojen liikuntapalveluista ja palvelutuotteistamisesta.

Moikka, mä oon Leena!

Olen vapaaehtoistenjohtamisen, asiakaspalvelun ja urheilutapahtumien organisoinnin kokenut ammattilainen. Olen kolmen vuosikymmenen ajan viihtynyt jalkapallokentällä pelaajana ja valmentajana sekä urheiluseuran hallinnon tehtävissä. Koulutukseltani olen Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), lisäksi olen suorittanut tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon urheiluseuran palvelumuotoilussa.

Kaikessa koutsaamisessa pyrin luomaa välittömän ilmapiirin ja tavoittelen sitä, että kaikki tuntevat olevansa oikeassa paikassa. Olen käytännön työssä, ohjatessa niin lapsia kuin aikuisia sekä vapaaehtoisten johtamisessa, havainnut hyväksi, että kohtaa ryhmän ja sen yksilöt, heidän ihmisarvoa, vapautta ja ainutlaatuisuutta arvostaen.

Liikkeelle lähtö on mielestäni tärkeintä ja polku tallautuu matkan varrella. Koulutukseni ja vuosien kokemus alalta eri rooleissa auttaa minua soveltamaan toiminnan sopivaksi osallistujille niin intensiteetin kuin taitovaatimusten näkökulmasta. Tällöin toiminnan laatu on taattu palvelun ja toiminnan näkökulmasta. T:mi Hyvinvointifutiksen kanssa toiminta on kestävää ja palvelun aloittaminen onnistuu helposti.

Kentältä kuultua:

”Superhyvä valmentaja Leena, isot kiitokset sinulle! Ryhmä oli oikein rento, kannustava ja hauska. Sain olla juuri sellainen kuin olin. Vaikka en tykkää liikunnasta, niin tässä muodossa sen harrastaminen on ollut mahdollista.” Nainen 50v.

”Tämä (FFkuntofutis) on tällainen avaimet käteen palvelu ja se sopii hyvin meidän seuran portfolioon.” EBK Bollklubb ry

 

 

Toiminnan lähtökohdat:

Haluan aidosti auttaa urheiluseuroja ja tehdä sen;