Palvelut

Haluan aidosti auttaa

Autan urheiluseuroja vahvistamaan olemassa olevia hyviä perinteitään laajentamalla jäsenistön ikähaitaria ja yhteisöllisyyttä. Autan yrityksiä, jotka haluavat olla suunnannäyttäjiä tarjoamalla työntekijöilleen konkreettisesti työkykyä edistävän, hauskan ja sosiaalisen henkilöstöliikuntamuodon.

Hyvinvointifutis
FFkuntofutis:

Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että: 12 viikkoa (3 kk), 2 kertaa viikossa, 60 minuuttia FFkuntofutis harjoittelua tuottaa positiivisia vaikutuksia kestävyyskuntoon ja lihas-, rasva sekä luuston massaan jopa yhteensä enemmän kuin esim. verrokkilajeissa hölkkä, intervallijuoksu ja voimaharjoittelu.

Hyvinvointifutis
Elinvoimainen urheiluseura vuonna 2040

Perinteinen urheiluseura on muutoksen edessä mm. ammattimaistumisen ja väestön ikäluokkien pienenemisen takia. Nyt jo pohditaan mistä urheiluseuroille saadaan resursseja ammattimaistumiseen sekä kuinka tässä muutoksessa yhteisöllisyys ja vapaaehtoisuus voi?

Täytetään futiskentät näyttöön perustuvalla kuntofutiksella!

T:mi Hyvinvointifutiksen tuottama tanskalaiseen Football Fitness konseptiin perustuva FFkuntofutis on mitä oivallisin liikuntapalvelutuote seurallenne/ yrityksellenne/ järjestöllenne/ kaupungille, kun haluatte tarjota työikäisille tai ikäihmisille tieteelliseen näyttöön perustuen terveyttä edistävää jalkapalloon pohjautuvaa ryhmäliikuntaa koulutetun ammattilaisen ohjauksessa. Tutustu tanskalaisten tutkimuksiin täällä; Football is medicine: it is time for patients to play!

FFkuntofutiksessa unohtaa helposti ajan ja paikan, sillä hyvän yhteishengen ja motivoivien harjoitteiden flow tempaa liikkujan mukaan. Konseptipohjainen kuntofutis on tarkoitettu liikkujille, jotka haluavat tehokasta ja kehittävää liikuntaa, joka on samalla hauskaa! Harjoituksissa otetaan jokainen yksilönä huomioon ja näin mahdollistetaan kaikille sopiva haastavuustaso. Treeneissä pääsee oppimaan sekä jalkapallotaitoja että haastamaan itseään liikunnallisesti monipuolisesti. Jokainen treeni pitää sisällään alkulämmittelyn, pallotaito-osion sekä ohjatun pelin osuuden. FFkuntofutis on sovellettavissa myös ikäihmisille. Palloliitto toimii konseptin maahantuojana ja kouluttajana Suomessa.

Toimin FFkuntofutis ohjaajana ja autan teitä kuntofutiksen osallistujahankinnassa.

Ohjaajana innostun taidon opettamisesta ja pelaajien taitojen kehittymisestä, tulen iloiseksi, kun harjoituksissa kuulen osallistujien kannustavan toisiaan ja oppimisen riemun kiljahduksia. Jalkapallon perustaitojen opettamisen korkea osaaminen on avain asemassa harrastejalkapallossa, jotta yksinkertaisesta perustaitoharjoitteesta saadaan mielenkiintoinen, innostava, että se tuottaa iloa jokaiselle liikkuja tyypille kerta toisen jälkeen. Ohjaajana koen taidollisesti, iän tms. vastaavilta ominaisuuksiltaan heterogeenisen ryhmän osallistujat yhdenvertaisina oppijoina jotka pystyvät kantamaan vastuun oman oppimisprosessin onnistumisesta (kokeilun, ongelmanratkaisun, ajattelun ja ymmärryksen kautta). Rohkaisen yksilöä harjoituksissa olemaan aktiivinen, kontrolloimaan toimintojaan ja ratkaisemaan itseohjautuvasti harjoittelun lomassa eteen ilmestyviä haasteita. Harrastetoiminnassa yksilön vapaus ja sosiaalisen vastuun merkitykset korostuvat.

Parannetaan vapaaehtoisten viihtyvyyttä ja näin vahvistetaan seurayhteisön yhteisöllisyyttä!

Pohditteko seuran palveluiden kehittämistä esimerkiksi liikunnallisten seuratuotteiden, olosuhteiden koordinoinnin ja asiakaspalvelun osalta?

Vai onko seurallanne toive hankkia uusia yritysyhteistyökumppaneita tai tarjota olemassa oleville yhteistyökumppaneille lisäarvoa ja pähkäilette mitä junioriurheilun kontekstissa kannattaa myydä?

Pitkän kokemukseni pohjalta urheiluseura alalla voin auttaa teitä näissä seuranne nykyisille jäsenille tärkeissä sekä tulevaisuuden elinvoimaisen seuran kulmakivissä eteenpäin. Työvälineenä käytössäni on palvelumuotoilu, jolloin työskentely on muotoiluajattelua hyödyntävää, tulevaisuuteen suuntaavaa ja asiakaslähtöistä.

Liikkeelle lähtö on mielestäni tärkeintä ja polku tallautuu matkan varrella. Koulutukseni ja kokemukseni alalta eri rooleissa auttaa soveltamaan toiminnan erilaisiin ratkaisutilanteisiin.

Liikunnan harrastaja tarkista tästä löytyykö lähiseurastasi jo FFkuntofutista?

Jos ei, niin pyydä seuraa olemaan yhteydessä ja muutetaan tilanne!

Palvelumuotoilun demo asiakkaaksi?

Etsinnässä seurayhteisö joka haluaa kehittää seuran vapaaehtoisten johtamisen malleja. Onko se teidän seura?